CONTACT
HOME PORTFOLIO OVER YARA BLOG DESTINATION WEDDINGS CONTACT
Lieve woorden van prachtige bruidsparen waarvan ik de bruiloft heb vastgelegd en ondernemers waarmee ik heb gewerkt
Yara heeft branding foto's geschoten voor mijn videografie bedrijf en ik sta er precies op zoals ik ben! Yara is ontzettend professioneel en lief en een shoot voelt als gezellig een vriendinnen uitje. Ook als je niet zo graag voor de camera staat, weet ze je heel goed op je gemak te stellen en die leuke poses komen dan helemaal vanzelf. Kortom: aanrader!

Fris Film
Mijn urenlange zoektocht op insta naar DE fotografe voor onze bruiloft, is echt niet voor niets geweest. We zijn zo blij dat we voor jou hebben gekozen en zal je forever blijven promoten bij wie dan ook!

Romy & Bas
Yara is echt the bomb! De pré shoot helpt enorm om elkaar te leren kennen en de wensen voor de trouwfoto's over te brengen. De foto's zijn prachtig geworden. De volgende bruiloft binnen onze familie wilt ook Yara als fotograaf na het zien van onze trouwfoto's!

Michael & Jessica
We hebben zo'n fijn contact met Yara. De kennismaking was meteen al gezellig. Erg fijn ook om tijdens de koppel fotoshoot al even een keer te hebben 'geoefend' voor de echte grote dag. Onze trouwdag was perfect! En Yara heeft dit precies zo vastgelegd. Het was echt een feestje om haar de hele dag bij om ons heen te hebben, en nog steeds zijn we aan het na-genieten van de geweldige foto's.

Sharon & Bram
"Een energieke fotografe met oog voor detail. Geen geposeerde foto's als je dat niet wil, maar een pure stijl van fotografie. Je bent een heel fijn persoon om van begin tot eind om je heen te hebben en legt de mooiste momenten vast van familie, vrienden en van ons. Als we de foto's terugkijken weten we precies wat er gebeurde of gezegd werd."

Ruben & Gloria
"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen dan Yara. Met Yara op jouw bruiloft heb je niet alleen geweldige foto’s, je hebt er ook een geliefde gast bij. Vrijwel iedereen had het over “wat hebben jullie een leuke fotograaf”. We zijn onwijs blij met de foto’s en kunnen Yara iedereen aanraden."

Lisanne & Oscar
Laten wij ook zo'n herinnering maken samen!
Elk bruidspaar en elke ondernemer die ik voor de camera heb gehad heeft een eigen verhaal. Ik kan niet wachten om samen een nieuw verhaal vast te leggen!Gelijk contact opnemen
© 2023 YARA PHOTOGRAPHY
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren