CONTACT
HOME PORTFOLIO OVER YARA BLOG DESTINATION WEDDINGS CONTACT
Lieve woorden van prachtige bruidsparen waarvan ik de bruiloft heb vastgelegd en ondernemers waarmee ik heb gewerkt
Yara is echt een fantastische fotografe! Wij hadden geen betere en fijnere fotograaf kunnen wensen voor onze bruiloft.

Vanaf de eerste ontmoeting met Yara voelde het al heel goed. We hebben een koppel-shoot gedaan waarbij we Yara beter konden leren kennen en wij een beetje konden wennen aan het poseren. Op de dag van de bruiloft is Yara een ontzettend fijn persoon om erbij te hebben. Ze stelde ons heel erg op ons gemak bij het maken van de foto's, waardoor het eindresultaat prachtig is geworden. Tijdens de ceremonie zijn er honderden foto's gemaakt, vanuit alle hoeken, maar hier hebben we niks van gemerkt. Yara weet echt de bijzondere en mooie momenten te vangen, zonder dat moment te storen. Daarnaast is Yara ook een ontzettend gezellige en leuke meid die je graag op je bruiloft hebt rondlopen.

We zijn super blij met het eindresultaat, waarbij te zien is dat Yara echt enorm goed is in haar vak.


Sjoerd & Jasmijn
Wauw!! Wat een onwijs leuke, lieve en gezellige vrouw is Yara! Yara heeft ons bruiloftsweekend in Frankrijk vastgelegd en wat zijn wij dankbaar voor het prachtige resultaat!

De eerste klik ontstond al bij de koppelshoot, die wij deden een maand voor onze bruiloft. Wat een feestje! Ben je niet zo van gefotografeerd worden, dan ben je dat na de shoot wel! In het weekend voelde Yara als onze gast met een belangrijke taak, de prachtige momenten vastleggen. En dat heeft ze echt met veel liefde, plezier en passie gedaan! 

Wat hebben wij, maar ook zeker onze gasten met haar gelachen! Dank je wel lieve Yara!


Marjolein & Daniel
Yara heeft ons bruiloftsweekend in Italië op de meest prachtige manier vastgelegd. De foto's zijn kleurrijk, vol emoties en ze weet ook de kleine details en momenten te vangen en vast te leggen. Gewoon écht zoals het op het moment zelf ook was, precies de reden dat we haar hadden uitgekozen om erbij te zijn.

Yara is niet alleen een topfotograaf, maar ook nog eens een ontzettend gezellige, vrolijke en lieve vrouw! Dankzij haar foto's hebben we voor altijd prachtige en levendige herinneringen aan ons huwelijk, daar zijn we super dankbaar voor.


Hester & Remco
Yara heeft fantastische foto's gemaakt op onze bruiloft, daarnaast is het een ontzettend fijn persoon om mee te werken. Een topper!

Joris & Tessa
Bij Yara voel ik mij altijd heel vertrouwd, ze fotografeert prachtig & professioneel. Ik zal Yara iedereen aanraden. Zij luistert naar je wensen, stelt je op je gemak en is altijd vrolijk. Ik hou niet zo van op de voorgrond staan maar door Yara gaat dat veel beter.

Ruth van Vliet
Ik ben erg enthousiast over Yara (haar aanstekelijke enthousiasme, ongekende flexibiliteit en goede energie) en haar fotografie (fris, verhaal vertellend, in het moment).  Ik heb Yara ruim een jaar geleden leren kennen, zij is toen begonnen met fotograferen voor mijn online platform over modern moederschap, NANA studio. Het klikte meteen. Niet alleen met mij, maar ook met de moeders. Ze weet mensen (waaronder ikzelf), kinderen op hun gemak te stellen. En dat zie ik terug in de beelden die ze maakt. Onze samenwerking heeft zich de laatste maanden verder uitgebreid, gezien ik haar ook voor mijn opdrachtgevers boek. Van een BN'er shoot voor het vrouwenblad Flair tot een branding fotoshoot voor de eigenaresse van een PR-bureau, Yara doet het. En rockt het. Ik hoop dat we samen nog veel mooie beeldproducties mogen maken.

Gina Pesulima
Wij zijn getrouwd in Frankrijk bij Lot of happines en Yara heeft onze trouwdag daar vastgelegd en dat heeft ze echt waanzinnig goed en fantastisch gedaan. Yara weet de momenten vast te leggen die je écht wil hebben, we genieten elke dag nog na van de bizar mooie foto’s en onze gasten ook! Buiten dat Yara mooie foto’s maakt is ze ook iemand die je erbij wil hebben als fotograaf op je bruiloft, de aandacht die ze geeft aan zowel bruidspaar als gasten heb ik ervaren als een warm bad. Yara is betrokken, lief, perfectionistisch en heeft bovenal een enorme passie voor fotograferen. Ik zou haar iedereen gunnen op zijn of haar bruiloft!

Lois & Marieke - Destination Wedding Frankrijk
Yara heeft branding foto's geschoten voor mijn videografie bedrijf en ik sta er precies op zoals ik ben! Yara is ontzettend professioneel en lief en een shoot voelt als gezellig een vriendinnen uitje. Ook als je niet zo graag voor de camera staat, weet ze je heel goed op je gemak te stellen en die leuke poses komen dan helemaal vanzelf. Kortom: aanrader!

Fris Film
Mijn urenlange zoektocht op insta naar DE fotografe voor onze bruiloft, is echt niet voor niets geweest. We zijn zo blij dat we voor jou hebben gekozen en zal je forever blijven promoten bij wie dan ook!

Romy & Bas
Yara is echt the bomb! De pré shoot helpt enorm om elkaar te leren kennen en de wensen voor de trouwfoto's over te brengen. De foto's zijn prachtig geworden. De volgende bruiloft binnen onze familie wilt ook Yara als fotograaf na het zien van onze trouwfoto's!

Michael & Jessica
We hebben zo'n fijn contact met Yara. De kennismaking was meteen al gezellig. Erg fijn ook om tijdens de koppel fotoshoot al even een keer te hebben 'geoefend' voor de echte grote dag. Onze trouwdag was perfect! En Yara heeft dit precies zo vastgelegd. Het was echt een feestje om haar de hele dag bij om ons heen te hebben, en nog steeds zijn we aan het na-genieten van de geweldige foto's.

Sharon & Bram
"Een energieke fotografe met oog voor detail. Geen geposeerde foto's als je dat niet wil, maar een pure stijl van fotografie. Je bent een heel fijn persoon om van begin tot eind om je heen te hebben en legt de mooiste momenten vast van familie, vrienden en van ons. Als we de foto's terugkijken weten we precies wat er gebeurde of gezegd werd."

Ruben & Gloria
"We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen dan Yara. Met Yara op jouw bruiloft heb je niet alleen geweldige foto’s, je hebt er ook een geliefde gast bij. Vrijwel iedereen had het over “wat hebben jullie een leuke fotograaf”. We zijn onwijs blij met de foto’s en kunnen Yara iedereen aanraden."

Lisanne & Oscar
Laten wij ook zo'n herinnering maken samen!
Elk bruidspaar en elke ondernemer die ik voor de camera heb gehad heeft een eigen verhaal. Ik kan niet wachten om samen een nieuw verhaal vast te leggen!Gelijk contact opnemen
© 2024 YARA PHOTOGRAPHY
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren
Switch to English?