CONTACT
HOME OVER YARA BLOG CONTACT
Metaal Kathedraal
We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen dan Yara. Met Yara op je bruiloft heb je niet alleen geweldige foto’s, je hebt er ook een geliefde gast bij. Vrijwel iedereen had het over “wat hebben jullie een leuke fotograaf”. We zijn onwijs blij met de foto’s en kunnen Yara iedereen aanraden.
Hoewel de locatie een mooie sferische, donkere uitstraling heeft, fleuren de details van de styling zoals bloemen en tafeldecoratie de setting op. Ook de lichtinval maakt deze fotoreportage extra bijzonder.
Julian & Lize Isabelle & Jack

Een kleurrijke bruiloft in de historische Metaal Kathedraal


published: 25 January 2023


"Met Yara op je bruiloft heb je niet alleen geweldige foto’s, je hebt er ook een geliefde gast bij"
Nieuwste galerijen
Nikki & David
BEKIJK GALERIJ
Michael & Jessica
BEKIJK GALERIJ
Daan & Leonie
BEKIJK GALERIJ
Hoe bereid je jullie perfecte trouwdag voor?
Mijn naam is Yara Brouwer en ik ben de fotograaf achter Yara Photography. Ik schrijf de blogs op mijn website vanuit mijn passie: fotografie van de meest pure momenten op bruiloften. Door mijn jarenlange ervaring in de trouwbranche heb ik veel gezien van de invulling van een trouwdag. En die kennis deel ik héél graag met jullie in mijn logboek!

Op zoek naar de trouwfotograaf die perfect bij jullie past? Plan via deze knop vrijwillig een kennismakingsgesprek in.

Plan in
De perfecte trouwfotograaf
Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik beantwoord alle vragen die je hebt over de bruiloft, leveranciers en waarop je moet letten bij het zoeken van jullie trouwfotograaf!Neem contact op
© 2023 YARA PHOTOGRAPHY
Deze website maakt gebruik van Cookies
Meer informatie Accepteren