home
my story
weddings & love
lifestyle
blog
contact

gelijk boeken
×
Feedbackformulier


Je mag me benaderen voor vragen


×
Contactformulier
Wat leuk dat je contact met me wil opnemen!

Waarvoor wil je me bereiken?


bruiloft
fotoshoot
Trouwdatum is bekend


Fotoshootdatum is bekend


Weddings & Love

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Ik vind het fijn om te ontdekken wie er tegenover mij staan, zodat ik jullie liefdesverhaal op de grote dag precies in beeld kan brengen zoals het is. Een kennismakingsgesprek is daarom enorm belangrijk, zodat ik jullie als individuen (en als bruidspaar) goed leer kennen. Wat is jullie verhaal en wat zijn jullie wensen van een fotograaf? Nadat dit uitgebreid is besproken, plannen we een datum in voor een couple shoot in Utrecht. Deze shoot is bedoeld als oefenronde. Het is altijd fijn om op een gemoedelijke, ongedwongen manier aan elkaar te wennen. En het is extra leuk dat deze test-shoot altijd prachtige plaatjes oplevert voor bijvoorbeeld de uitnodigingskaart!

Wil je samenwerken of meer informatie weten? Ik ben benieuwd naar al jullie ideeën over jullie bruiloft. Klik hier om contact op te nemen.


Details

Bruidsfotografie start vanaf 2095,- voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief een pre-wedding koppel fotoshoot in Utrecht, slide-show met al jullie hoogtepunten van de dag en een mini luxe trouwalbum met jullie allermooiste foto’s. Willen jullie meer weten over mijn beschikbaarheid, uitgebreide informatie over het trouwalbum en of wij een perfecte match zijn, dan hoor ik graag van jullie. Ik stuur jullie graag mijn brochure door met nog meer informatie en hopelijk leer ik jullie dan gauw kennen met alle ins en outs over jullie bruiloft. (:


Destination Weddings

Ook voor destination weddings ben ik te boeken. Zo ben ik afgelopen jaren naar onder andere Toscane (Italië), Frankrijk, New York en België afgereisd om huwelijken vast te leggen. Vaak zijn dit Nederlandse koppels die in het buitenland willen trouwen. Zelf vind ik het erg fijn om voorafgaand aan de bruiloft persoonlijk contact te kunnen hebben met het bruidspaar en een pre-wedding fotoshoot te doen. Dat gaat veel makkelijker als het bruidspaar én de fotograaf in Nederland zijn. En hoe leuk is het om elkaar goed te leren kennen en elkaar vervolgens honderden of duizenden kilometers verderop weer te zien voor de grote dag?! :)


Trouwalbum

Een trouwalbum is een blijvende herinnering waarin je graag terugbladert. Met trots kan je de foto’s laten zien aan jouw familie of vrienden en op deze manier zijn de beelden altijd dichtbij je.

Het trouwboek kan met leer of linnen worden gemaakt en de kleur kunnen jullie zelf bepalen. Door middel van een bijpassende bewaar-box is het trouwboek altijd veilig voor alle vieze vingers en stof en kan je er langdurig van blijven genieten.

Vind jij dat jouw trouwfoto’s het waard zijn om een mooi plekje te krijgen in een kwaliteit boek? Neem contact met mij op voor meer informatie over de werkwijze en tarieven en dan kunnen wij aan de slag gaan samen om jullie prachtige herinneringen op deze manier vast te leggen :)


Ik hecht veel waarde aan jouw privacy en veiligheid.
Deze website maakt gebruik van cookies.
Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de privacy- & AVG verklaring.