home
my story
weddings & love
lifestyle
shop
contact

×
Feedbackformulier


Je mag me benaderen voor vragen


×
Contactformulier


Trouwdatum is bekend


Weddings & Love

Weddings & Love

Persoonlijk contact is voor mij essentieel. Ik vind het belangrijk om te ontdekken wie er tegenover mij staan, zodat ik jullie liefdesverhaal op de grote dag volmaakt in beeld kan brengen. Een kennismakingsgesprek is daarom van belang, zodat ik jullie als individuen (en bruidspaar) goed leer kennen. Wat is jullie verhaal, en wat zijn jullie wensen en behoeften met betrekking tot het vastleggen van de bruiloft? Nadat dit uitgebreid is besproken, plannen we een datum in voor een couple shoot. Deze shoot krijgen jullie van mij en is bedoeld als oefenronde voor the big day. Het is altijd prettig om op een gemoedelijke, ongedwongen manier aan elkaar te wennen. En het is natuurlijk extra leuk dat deze test-shoot gegarandeerd prachtige plaatjes oplevert!

Wil je samenwerken of meer informatie weten? Klik dan hier om contact op te nemen.

Details

Bruidsfotografie start vanaf €1450,- voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief pre-wedding koppel fotoshoot en een mini trouwalbum met jullie mooiste foto's. Willen jullie meer weten over mijn beschikbaarheid, het trouwalbum en of wij een perfecte match zijn, dan hoor ik graag van jullie. Ik stuur jullie graag mijn brochure door met nog meer informatie en hopelijk leer ik jullie dan gauw kennen met alle ins en outs over jullie bruiloft. (:

Upcoming
Orangerie Elswout - Overveen
Marienhof - Amersfoort
HoogtIJ - Amsterdam
Chateau Camp Del Saltre - Zuid Frankrijk
Hortus Botanicus - Amsterdam
Dromen
Een intieme setting bij een wijngaard in Italië
Rijk van de Keizer - Amsterdam
Strandpaviljoen op de waddeneilanden
De warmte en mooie kleuren in Marrakech
Hoog Huys Winssen
Een beachy vibe in Griekenland aan een haven
Tuin de lage Oorsprong - Oosterbeek
Trouwalbum

Een trouwalbum is een blijvende herinnering waarin je graag terugbladert. Met trots kan je de foto’s laten zien aan jouw familie of vrienden en op deze manier zijn de beelden altijd dichtbij je.

Het trouwboek kan met leer of linnen worden gemaakt, en die kleur kunnen jullie zelf bepalen. Door middel van een bijpassende bewaar boks is het trouwboek altijd veilig voor alle vieze vingers en kan je er langdurig van blijven genieten.

Vind jij dat jouw trouwfoto’s het waard zijn om een mooi plekje te krijgen in een kwaliteit boek? Neem contact met mij op voor meer informatie over de werkwijze en tarieven en dan kunnen wij aan de slag gaan samen. Let’s make some memories. :)

 
Ik hecht veel waarde aan jouw privacy en veiligheid.
Deze website maakt gebruik van cookies.
Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de privacy- & AVG verklaring.