Lookbook met bruiloften in Nederland en het buitenland

Mijn hart komt tot leven als ik mag werken met bruidsparen. Met grote passie en toewijding leg ik ieders unieke manier van de liefde vieren vast, op een zo puur mogelijke wijze.

Persoonlijk contact is voor mij essentieel. Ik vind het belangrijk om te ontdekken wie er tegenover mij staan, zodat ik jullie liefdesverhaal op de grote dag volmaakt in beeld kan brengen. Een kennismakingsgesprek is daarom van belang, zodat ik jullie als individuen (en bruidspaar) goed leer kennen. Wat is jullie verhaal, en wat zijn jullie wensen en behoeften met betrekking tot het vastleggen van de bruiloft?

Nadat dit uitgebreid is besproken, plannen we een datum in voor een Couple shoot. Dit zit bij de totaalprijs inbegrepen en is bedoeld als oefenronde voor the big day. Het is altijd prettig om op een gemoedelijke, ongedwongen manier aan elkaar te wennen. Daarbij is dit het uitgelezen moment om de fotowensen die zijn besproken in de praktijk toe te passen. Wat werkt wel, en wat niet? En het is natuurlijk extra leuk dat deze test-shoot gegarandeerd prachtige plaatjes oplevert!

Wil je samenwerken of meer informatie weten? Vul dan dit hier het contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Using Format