NL ontmoet NYC | 06-02-2018

Een paar weken terug werd ik opgebeld door deze twee lieve mensen of ik binnen 2/3 weken mee wilde gaan om hun bruiloft te fotograferen in New York. Ik wist niet wat ik hoorde! Binnen 2 dagen ontmoette ik hun en boekten wij mijn ticket naar New York.

In mijn eentje stapte ik het vliegtuig in, reisde een uur met de metro ondergronds naar mijn hotel, en toen ik de trap opliep stond ik tussen de meest grote gebouwen die ik ooit had gezien (ik overdrijf niet). De dag erna ontmoette ik hun weer en gingen we naar het stadhuis. Binnen 5 minuten getrouwd, wat een beleving. We begonnen de fotoshoot in het Central park, wat een sprookje was en ik herkende zoveel plekken uit films. We zijn hierna naar de Top of The Rock gegaan tijdens zonsondergang, het mooie Grand Central en natuurlijk het bekende Times Square met alle verlichting. Constant ging door mijn hoofd, ik ben maar een gewone meid uit een dorp en ik loop nu in het levende NYC.

Ik mag van geluk spreken dat ik deze kans heb gekregen en ik deel dit dan ook SUPER graag met jullie. Ontzettend trots en met kriebels in mijn buik denk ik hieraan terug. Op naar nog veel meer destination weddings.

Using Format