home
my story
weddings & love
lifestyle
blog
contact

gelijk boeken
×
Feedbackformulier


Je mag me benaderen voor vragen


×
Contactformulier
Wat leuk dat je contact met me wil opnemen!

Waarvoor wil je me bereiken?


bruiloft
fotoshoot
Trouwdatum is bekend


Fotoshootdatum is bekend


Yara Brouwer - over mij

Als ik op een drukke dag vol fotoshoots het land door heb gereisd, kan ik niet wachten om thuis te komen bij mijn lieve vriend Sjoerd in Utrecht. Nu wonen we nog in een stad, maar over een niet al te lange tijd willen wij ons appartement verruilen voor een zelfgemaakt tiny house in de natuur. Dit zijn twee werelden die misschien ver uit elkaar lijken te liggen, maar mijn persoonlijkheid goed omschrijven. Want daar waar ik van hectiek en rust houd, ben ik ook introvert en spontaan. Ik houd ervan als vrienden mij spontaan bellen voor een wandeling, maar tegelijkertijd zitten de to-dolijstjes altijd in mijn hoofd. Doordat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt, heb ik geleerd dat je al je dromen kunt waarmaken. Zolang je maar dicht bij je eigen gevoel blijft en jezelf weet te motiveren en inspireren. Ik doe dat door veel te reizen. Regelmatig boek ik een weekend weg in een natuurhuisje of bezoek ik een nieuwe stad. Dit helpt mij om te reflecteren op mijn werk, mijzelf te prikkelen en mijn creativiteit te stimuleren. Tijdens mijn reizen en in mijn werk ontmoet ik veel mensen. Door mijn verhaal te delen hoop ik hen te inspireren om ook hun dromen na te jagen.
Mijn kijk op fotografie

Mijn passie voor fotografie is ontstaan door mijn liefde voor de mensen en de wereld om mij heen. Het is mijn doel om personen en de sfeer zo puur mogelijk vast te leggen. Opgaan in omgevingen en persoonlijk contact zijn daarom essentieel voor een geslaagde reportage. Ik vind het belangrijk om tijd te investeren in iedereen die voor mijn camera staat, om het verhaal zo volmaakt en kleurrijk mogelijk in beeld te brengen. Elk beeld moet een gevoel oproepen en als dit allemaal samenvalt, ben ik op mijn gelukkigst. 

Bekijk galerijen


Favorieten
Sjoerd
Mijn liefdesverhaal met Sjoerd is begonnen op een bruiloft. Ik was daar als fotograaf, Sjoerd als muzikant. Na een paar maanden vriendschap kregen we een relatie. Sjoerd en ik kunnen urenlang praten over reizen en we filosoferen graag over het leven. Ook hebben we het veel over onze toekomstdromen, waarin een hond en zelfgemaakt tiny house in de natuur bovenaan de lijst staan.
volgende >
Humor
Plezier maken en genieten zijn voor mij de belangrijkste elementen in het leven. Ik houd ervan om grapjes te maken en mijn leven op een positieve manier te benaderen.
volgende >
Sjors
Dit beestje is mijn beste vriend;). Ze zeggen dat een hond op zijn baasje lijkt en in dit geval is dat ook zeker zo. Beide trouw, lief, geduldig en een bos met krullen.
volgende >
Buitenleven
Omdat ik ben opgegroeid in de polder van Wilnis, ben ik gewend om soms uren te moeten fietsen of wandelen naar een bestemming. Ik kies er nog steeds voor om regelmatig te wandelen. Het liefste in een mooi natuurgebied in Nederland of door de fjorden van Noorwegen.
volgende >
Familie & Vrienden
Wat zijn ze belangrijk voor mij. Banden onderhouden met mensen die zo dichtbij mij staan is voor mij nummer één prioriteit in het leven. Elke dag nieuwe herinneringen maken samen, dingen ondernemen en het leven vieren. Er is niets mooiers dan dat.
volgende >
Salsadansen
Ik ben dol op Spaanstalige muziek en dans. Een aantal jaar geleden durfde ik eindelijk mijn langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan om salsalessen te volgen. Nog steeds geniet ik van alle leuke feestjes en sta ik elke keer weer te stralen op de dansvloer van geluk.
volgende >Bekijk galerijen

Contact opnemen
Ik hecht veel waarde aan jouw privacy en veiligheid.
Deze website maakt gebruik van cookies.
Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de privacy- & AVG verklaring.