HOME
MY STORY
WEDDINGS & LOVE
BRANDING
SHOP
CONTACT

×
Feedbackformulier


Je mag me benaderen voor vragen


×
Contactformulier


We hebben al een trouwdatum


My Story

Yara Brouwer

Eind 2013 durfde ik eindelijk toe te geven aan mijn camera en creatieve idee├źn. Na diverse opdrachten voor grote merken, ben ik uiteindelijk in de bruidsbranche terechtgekomen. Dat voelde als thuiskomen. Dat ik deel mag uitmaken van de grote dag en dit op unieke wijze mag vastleggen, vind ik nog steeds onwerkelijk en maakt dat ik elke dag weer opnieuw verliefd word op mijn vak.


Waarom doe jij dit?

Mijn passie voor fotografie is ontstaan door mijn liefde voor de mensen en wereld om mij heen. Het is mijn doel om personen (en elementen) zo puur mogelijk vast te leggen. Opgaan in omgevingen en persoonlijk contact zijn daarom essentieel voor een geslaagde reportage. Ik vind het belangrijk om tijd te investeren in iedereen die voor mijn camera staat, om het verhaal zo volmaakt mogelijk in beeld te brengen. Natuurlijke lichtomstandigheden zijn hierbij van groot belang, omdat ik geloof dat dit de zuiverste manier is om alles en iedereen optimaal tot zijn recht te laten komen. Mijn fotografie stelt mij in staat om een fractie van een seconde naar een eeuwige herinnering te vertalen. Elk beeld moet een gevoel oproepen en als dit allemaal samenvalt, ben ik op mijn gelukkigst.

Favorieten
Humor
Plezier maken en genieten zijn voor mij de belangrijkste elementen in het leven. Ik houd ervan om grapjes te maken en mijn leven op een positieve manier te benaderen.
volgende >
Salsadansen
Ik ben dol op Spaanstalige muziek en dans. Twee jaar geleden durfde ik eindelijk mijn langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan om salsalessen te volgen. Nog steeds sta ik iedere week trouw op de dansvloer en inmiddels mag ik mijzelf een gevorderde salsadanseres noemen.
volgende >
Buitenleven
Omdat ik ben opgegroeid in de polder van Wilnis, ben ik gewend om soms uren te moeten fietsen of wandelen naar een bestemming. Hoewel ik nu in Amsterdam woon, en er niet graag meer op uit trek met mijn fiets, kies ik er nog steeds voor om regelmatig te wandelen. Of dit nu 1 of 10 kilometer is.
volgende >
Sjors
Ze zeggen dat een hond op zijn baasje lijkt en in dit geval is dat ook zeker zo. Beide trouw, lief, geduldig en met een krullenkop...
volgende >
Familie & Vrienden
Elke dag nieuwe herinneringen maken samen, dingen ondernemen en het leven vieren. Er is niets mooiers dan dat.
volgende >
Ik hecht veel waarde aan jouw privacy en veiligheid.
Deze website maakt gebruik van cookies.
Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de privacy- & AVG verklaring.