Dit ben ik

Hoi (-; 

Mijn naam is Yara en ik ben bruidsfotografe.

Ik ben veel te vinden in het buitenzwembad waar ik fanatiek baantjes zwem, tijdens zonsondergang wandel ik veel buiten met fijne muziekjes en luister ik naar alle geluiden om mij heen. En in de avonden ben ik intens gelukkig als ik weer nieuwe salsa moves heb geleerd met mijn onwijs leuke dansgroep.

Levenslustig, liefde en eerlijkheid zijn kernwaarden die bij mij passen. Als ik 60 jaar ben wil ik terug kijken op een leven waarin ik plezier heb gemaakt, met mijzelf, maar ook met de mensen om mij heen. Energie aan elkaar geven en genieten van elk klein momentje wat dierbaar voor mij is.

Bruidsfotografie past bij mij. Het plezier dat het vieren van het leven met jouw dierbaren geeft vind ik prachtig om te zien (en eigenlijk leef ik hier zelf ook voor). Telkens als ik weer in een groep beland en alle liefde om mij heen mag voelen wordt ik weer verliefd op mijn beroep en ga ik in de dagen erna weer hard aan het werk om dit te blijven doen.

Mijn werkwijze

Tijdens een bruiloft ben ik op de goede momenten aanwezig en soms onzichtbaar. Op elke bruiloft wil ik het beste werk ooit maken. Dit betekent ook dat ik met super veel energie en enthousiasme te werk ga.

Mijn kracht is om mij in te leven in de personen die tegenover mij staan. Er ontstaat een vertrouwde sfeer en hierdoor fotografeer ik iemand zoals die echt is. Het draait bij mij niet om perfectie maar om de authenticiteit van iemand.

Een traantje van de vader als die voor het eerst zijn dochter ziet, kinderen die naar de taart aan het staren zijn omdat ze zo gelukkig van suiker worden, oma die trots op haar kleinkind is en de dansjes van de moeder tijdens het feest. Naar al deze waardevolle momenten ben ik op zoek en dit maakt voor mij een serie foto's helemaal compleet.

Naast bruiloften fotografeer ik ook portretten (social media, familiefotografie etc.), bedrijven en maak ik ook heel erg graag vrij werk om andere creatievelingen te ontmoeten. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of mijn stijl een match is met die van jou? Klik op deze link en ga naar mijn contact pagina en stuur mij hier een bericht.

Wie weet tot snel met een koffie bij een leuk tentje (houd ik van).

Trouwalbum

Een trouwalbum is een prachtige herinnering aan jullie bruiloft. Samen maken we een mooie selectie met foto's die in het album worden geplaatst. Het trouwboek kan met leer of linnen worden gemaakt en de kleur kunnen jullie zelf bepalen. 

Zijn jullie hierin geïnteresseerd? Stuur mij een aanvraag met jullie wensen en dan kunnen we er samen iets prachtigs van maken.

Samenwerkingen

Graphic Designer: Maud Isabella Design
Bridal headpieces: Elysian
Bloemen: Floral dreams

Using Format