Dit ben ik

Yara Brouwer

Eind 2013 durfde ik eindelijk toe te geven aan mijn camera en creatieve ideeën. Na diverse opdrachten voor grote merken, ben ik uiteindelijk in de bruidsbranche terechtgekomen. Dat voelde als thuiskomen. Dat ik deel mag uitmaken van de grote dag en dit op unieke wijze mag vastleggen, vind ik nog steeds onwerkelijk en maakt dat ik elke dag weer opnieuw verliefd wordt op mijn vak.

Mijn werkwijze

Mijn passie voor fotografie is ontstaan door mijn liefde voor de mensen en wereld om mij heen. Het is mijn doel om personen (en elementen) zo puur mogelijk vast te leggen. Opgaan in omgevingen en persoonlijk contact zijn daarom essentieel voor een geslaagde reportage.

Ik vind het belangrijk om tijd te investeren in iedereen die voor mijn camera staat, om het verhaal zo volmaakt mogelijk in beeld te brengen. Natuurlijke lichtomstandigheden zijn hierbij van groot belang, omdat ik geloof dat dit de zuiverste manier is om alles en iedereen optimaal tot zijn recht te laten komen.

Mijn fotografie stelt mij in staat om een fractie van een seconde naar een eeuwige herinnering te vertalen. Elk beeld moet een gevoel oproepen en als dit allemaal samenvalt, ben ik op mijn gelukkigst.

Trouwalbum

Een trouwalbum is een prachtige herinnering aan jullie bruiloft. Samen maken we een mooie selectie met foto's die in het album worden geplaatst. Het trouwboek kan met leer of linnen worden gemaakt en de kleur kunnen jullie zelf bepalen. 

Zijn jullie hierin geïnteresseerd? Stuur mij een aanvraag met jullie wensen en dan kunnen we er samen iets prachtigs van maken.

Samenwerkingen

Graphic Designer: Maud Isabella Design
Bridal headpieces: Elysian
Bloemen: Floral dreams

Using Format